perjantai 6. toukokuuta 2016

Treeni, Näläntöjärvi 6.5.2016

Suihkautimme eilen illalla kokan kohti Kiuruvettä ja lyhyiden yöunien jälkeen suunnistimme Näläntöjärven venesatamaan. Jos nyt totta puhutaan, niin yöunet taisivat olla kaikkein lyhyimmät Allulla, joka luultavasti on menetetty mies Tinderiin liittymisen seurauksena:-) Tarkoituksenamme oli treenata järveä ensin kelkkavehkeillä ja sitten olisi pitkien vapojen vuoro. Näläntöjärvi on keskisyvyydeltään 0.71cm, eli juurikin sopiva meille puskien junkkareille. Järvessä on viime vuotisten tulosten perusteella järkyttävän hyvä haukikanta ja kun järvestä oli huhujen mukaan lähtenyt jäät muutama päivä sitten, olimme toiveikkaana, että isot möllit olisivat vielä vielä puskissa, mikä olisi meille suuri etu. Aloitimme kelkkatouhut lähtöpaikan tuntumasta ja järvi oli täynnä erilaista roskaa kortelautoista – koivunrunkoihin ja olihan siellä roskan seassa yksi "lajitoverikin".

Sinttivintturit
Loirimme noin 6 tuntia roskien seassa ja veneessä kävi kyllä kaloja jonkin verran, mutta kalojen koko ei ollut hetikään huhupuheiden luokkaa. Seuraavaksi lähdimme puskiin ja meno sielläkään ei ollut sen kummempaa, joten huomiseksi jää kovasti pohdittavaa mikä tulee olemaan päivän uistelumuoto.
Aamulla sekä illalla veneenlaskupaikalla oli samaan aikaan hauska veikko nimeltään Jouko Rytkönen, joka on kisatulosten perusteella kovan luokan kalamies. Kuulemma haakee suottoi tulla hyvin tai suottoi olla tulemattakii, mutta lähdön päihin Rytkönen totesi että jos poijilla on kahden aikoihin alle satanen haukea niin kannattee lähtee kotiin, suotamme peesata ”keisaria” huomenna:-)
-Kippari
Nälännön haakee (cr )

Tero ja +1kg ( cr )

Lähdön tunnelmia (r.i.p)
                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti